غلامحسین مظفری روز جمعه در بازدید از طرح درحال ساخت فولاد رخ گفت: انتقال حجم زیاد مواد معدنی از این استان به سایر مناطق کشور خسارت بسیاری به حوزه راهها وارد میکند.
وی ادامه داد: بنابراین ایجاد ارزش افزوده افزون تر برای استان از اهداف مجموعه مدیریتی خراسان رضوی است و باید از ظرفیت موجود معادن نهایت بهره را برد.
استاندار خراسان رضوی گفت: طرحهایی چون مجتمع فولاد رخ بایستی دارای کمیتهای خاص در استان باشند و مشکلات آنان به صورت لحظهای رصد شود و به جای آن که متولیان اجرایی سراغ مدیران بیایند مدیران باید به سراغ این طرح ها بروند.
مظفری افزود: طولانی شدن فرآیندهای اداری پذیرفتنی نیست و طرح فولاد رخ سرمایهای برای استان است.
مدیرعامل طرح فولاد رخ هم در این بازدید گفت: قلب این کارخانه کمپرسورهای آن است که در سال ۱۳۹۷ از آلمان خریداری و هزینه آن به روش فاینانس پرداخت شد.
مسعود گل شیرازی افزود: ۱۷۰ میلیون یورو تا کنون برای ساخت مجتمع فولاد رخ هزینه شده که در راستای تحقق اهداف و به بهره برداری رساندن آن به تسهیلات ۱۰ میلیون یورویی از بانک EIH و معادل ۲۰ میلیون یورو از بانک صنعت و معدن نیاز است.
وی اضافه کرد: هم اکنون معطل صدور مجوز و تمدید هستیم لذا تقاضا داریم دستگاههای مرتبط تسهیلگری کنند.
مدیرعامل طرح فولاد رخ گفت: همچنین پست برق و تبدیل شبکه برق به طول هفت کیلومتر بایستی در اراضی تغییر کاربری انجام شود.
گل شیرازی افزود: همزمان صدور حدود ۵۰ کیلومتر خط انتقال پساب است که بخشی در حیطه مجوز اداره های راهداری و منابع طبیعی است و اگر همراهی کنند زیرساختها در زمان مقرر به سرانجام می رسد.
وی اضافه کرد: ۲۳۰ نفر هم اکنون در مجموعه فولاد رخ در حال فعالیت هستند و ۴۴ کارگاه بیرونی نیز با این مجموعه فعالیت می کند.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: فولاد رخ طرح اول صنعتی استان است و در سفر رییس جمهوری مصوبات خوبی برای آن گرفته شد.:
زنگنه افزود:۲ تا سه سال در شک و تردید از دست رفت و اگر این طرح به نتیجه برسد مشکل بیکاری در این منطقه نخواهیم داشت.
وی اضافه کرد: این مجموعه پس از بهرهبرداری با توجه موقعیت ریلی و جاده ای و همجواری با خواف و رشتخوار و دوغارون برکات بسیار خواهد داشت.
کارخانه فولاد رخ تربت حیدریه بر اساس طرح اولیه دارای ظرفیت تولید ۱.۴ میلیون تن ورق گرم کلاف شده در مرحله نخست، ۱.۴۵ میلیون تن ذوب (فولادسازی) و یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال خواهد بود.
منبع، ایرنا